روکش اچ پی ال

روکش hpl

مشخصات روکش اچ پی ال(HPL) :

روکش اچ پی ال(HPL) در برابر رطوبت و حرارت و سايش مقاومت بوده و ميتوان آن را به راحتي و به دفعات با آب يا مواد پاك كننده تميز كرد. لذا عمده كار اين نوع روكشها در موارد استفاده خاصي نظير مواردي كه دوام بسيار زياد مورد نياز است مصرف ميشد ، ميباشد مثل تختها و لوازم بيمارستاني و آزمايشگاهي ،ميزهاي كارگاهي رويه كابينتهاي بدون ابزار خوري و نيز ساير مصارف عمومي مثل مبلمان اداري بصورت محدود ، البته ساخت نوع فرمپذير اين نوع روكش دامنه كاربرد كاربرد آن را در رويه كابينتهاي داراي لبههاي منحني افزايش داده است ، در لامينتهاي تحت فشار بالاي نوع فرمپذير اچ پی ال (HPL)7 روكشها داراي تعداد لايههاي كاغذ كرافت كمتري نسبت به نوع استاندارد هستند كه خاصيت ارتجاعي بيشتري به آن ميدهد. در اين نوع اچ پی ال (HPL)ورقه روکش اچ پی ال با نوعي لاك پوششي مخصوص كه مقاومت بالايي در برابر حرارت دارد تا دماي 240c مقاوم ميشوند. اين ويژگي بعلت مزاياي فوق و فرمپذيري آن روي سطوح داراي لبه گرد چسبانده ميشود و بعنوان رويه كابينت استفاده زيادي دارد و بعلت مقاومت بيشتر در برابر حرارت در كارگاهها و آزمايشگاهها بعنوان رويه ميز كار به فراواني دارد. اين روكشها در دماي c 220-160 فرمپذير شده و روي لبههاي گرد Post From ميشوند. . بعلت عدم انعطاف روکش اچ پی ال از آنها نميتوان در روكش كردن لبههاي گرد و فرم دار و سطوح ابزار خورده استفاده كرد و نيز ترد و شكننده بودن آن كاربرد اين نوع روكش را در سطوح با برشهاي گرد محدود كرده ،لذا كاربرد آن در روكش كردن نئوپان بيش از MDF است.

استانفروشگاهتلفنوب سایت
تهرانپاکو7657613-4www.pakowood.com
تهرانای ان جی77657613

مزایای روکش HPL:

روکش اچ پی ال پیش از هر چیز دیگر، مقاومت بالایی دارد آنتی باکتریال، آنتی الکترواستاتیک و قابل شست و شو بودن این روکش‌ها، آن‌ها را گزینه‌های مناسبی برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کرده است.. احتمالاً طول عمر زیاد آن‌هاست که باعث استفادۀ گسترده از آن‌ها شده است

  1. اچ پی ال(HPL) در برابر آب و بخار ، ترک خوردگی و ورقه ورقه شدن مقاوم می باشد.جذب رطوبت HPL در حالت غوطه وری در آب کمتر از 6 درصد و افزایش ضخامت ناشی از جذب آب HPL کمتر از 10 درصد می باشد.
  2. اچ پی ال(HPL) تحمل دمای خشک و شوک حرارتی تا 180 درجه سانتی گرادرا دارد.مقاومت اچ پی ال(HPL) در برابر حرارت سیگار بدون باقی ماندن اثر بر روی ورق ملامینه و همچنین تغییرات ابعادی ورق های HPL در دمای بالا کمتر از 3 درصد می باشد.
  3. قابلیت ارتجاعی زیاد دارد.
  4. چگالی کم و وزن سبک دارد.
  5. مقاوم در برابر حشرات دارد.
  6. روش نصب ساده و آسان دارد.
  7. مقاومت در برابر اشعه (UV) دارد.

روکش hpl

کاربرد روکش اچ پی ال:

روکش HPL کاربردهای مختلفی و همچنین اندازه و ابعاد متنوعی دارد. به همین دلیل، کاربردهای آن می‌تواند از پوشش نمای ساختمان تا روکش صفحه کابینت را شامل شود. روکش اچ پی ال که در نمای ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، ضخامتی به اندازه ۶ تا ۱۲ میلی‌متر دارد.

موارد استفاده و کاربردهای روکش HPL:

  1. نمای داخل و خارج ساختمان
  2. ساخت صفحه کابینت آشپزخانه
  3. ساخت سرویس‌های بهداشتی عمومی
  4. طراحی نمای داخلی آسانسور
  5. تخت‌خواب و میزهای کار
  6. لوازم دکوراتیو و کاربردی بیمارستان

معایب روکش اچ پی ال:

روکش‌های اچ پی ال در برابر قارچ‌ها نمی‌توانند مقاومت زیادی از خود نشان دهند. از طرفی، استفاده از آن‌ها در محیط‌هایی که درگیر با مواد شیمیایی زیادی است، به سرعت آن‌ها را فرسوده می‌کند. همچنین که استفاده از آن‌ها در محیط‌هایی که احتمال خراشیدگی سطح وجود دارد نیز مناسب نیست.
یکی از ایراداتی که روکش‌های اچ پی ال دارند این است که نمی‌توان از آن‌ها در برخی از محیط‌ها استفاده کرد. روکش‌ HPL مقاومت کمی در برابر باکتری‌ها خوردگی دارند. همچنین که در محیط‌های مرطوب نیز دچار فرسایش می‌شوند.

مشخصات فنی:

ورق های روکش اچ پی ال (HPL) شرایط بسیار مناسبی را برای طراحی نما در اختیار طراح قرار می دهند. نصب این ورق ها آسان و سریع بوده، در برابر عوامل جوی مانند تابش آفتاب تغییر رنگ نمی دهند، وزن آنها سبک بوده و به آسانی نیز قابل شست و شو هستند. با توجه به این مزایا و موارد بسیار دیگر می توان گفت ورق های روکش اچ پی ال (HPL) گزینه مناسبی برای طراحی نما می باشند.

در طراحی نما با استفاده از ورق های اچ پی الدر طراحی نما با استفاده از ورق های روکش اچ پی ال (HPL) بایستی به انتخاب روش مناسب با توجه به شرایط طراحی نما نیز دقت شود.

روش های نصب ورق ‌HPL:

1- نصب با پیچ نمایان
در این روش ورق ها توسط پیچ به سادگی به پروفیل های عمودی اتصال می یابند. برای زیرسازی این ورق ها می توان از قوطی 40×40 میلیمتر استفاده کرد. ایراد عمده این روش نمایان بودن پیچ به کار رفته شده است.

2- نصب با پیچ مخفی
در این روش روی پیچ ها توسط سرپوش هایی با رنگ ورق پوشانیده می شوند.

3- نصب به روش هنگ
در این روش پروفیل های آلومینیومی به پشت پانل اتصال یافته و در نتیجه پیچ های اتصال ورق دیده نمی شوند. به نظر می رسد این روش بیشتر از سایر روش ها برای طراحی نما مناسب باشد.