قرنیز

کاربرد قرنیز
قرنیز چوبی, قرنیز pvc ,  قرنیز کابینتو, قرنیز چیست, قرنیز پی وی سی, قرنیز mdf , قرنیز ام دی اف,  قرنیز آلما, قرنیز ای جی ای, قرنیز ارزان قیمت, قرنیز جدید, قرنیز دیوار, قرنیز در ساختمان،قرنیز

مشخصات کلی قرنیز:

قرنیز ام دی اف اکثرا در ارتفاع ۱۱،۹،۷، ۱۵ و ۲۵ سانتیمتری در بازار ایران موجود بوده و تقریبا این ابعاد از قرنیز می تواند پاسخگوی هر سلیقه ای باشد.
قرنیزهای MDF در ضخامتهای ۸ و ۱۶ میلی متری تولید می شوند که نوع ۹ سانتی با ضخامت ۱۶ میلی متر آن، بیشترین استفاده را دارد.
قرنیز ام دی اف ۸میل تنها برای فضاهایی که سنگ و یا سرامیک بوده می تواند مورد استفاده قرار گیرد و در جاهایی که لمینیت و یا پارکت استفاده شده است حتما باید از نوع ۱۶ میل استفاده نمود.
قرنیز های ام دی اف نسبت به سایر قرنیزها دارای نقش و طرح های متنوع تری هستند که می توانند مناسب هر سلیقه ای باشند و نصب آنها در کنار لمینت که آن هم مغز ام دی اف دارد، زیبایی و هارمونی بیشتری دارد.
طول هر شاخه قرنیزهای ام دی اف معمولا ۳.۶۶ متر مربع می باشد.

قرنیز پی وی سی PVC اکثرا در ارتفاع ۷ ، ۹ و ۱۱ سانتیمتری در بازار ایران موجود می باشد.
انواع قرنیزهای پی وی سی ساده، طرح ورساچه، طرح چوب و طرح سنگ معمولا با ضخامت ۸ میلی متری تولید می شوند که نوع ۹ سانتی متری آنها، بیشترین استفاده را دارد.
مقاومت بالای قرنیز پی وی سی PVC در مقابل رطوبت از مزایای عمده آن می باشد.
قرنیز پی وی سی pvc شامل دو نوع توپر و توخالی می باشد.
قرنیز PVC توپر:
قرنیز PVC توپر که نام دیگر آن قرنیز پلی استایرن می باشد، پس از نصب ظاهری شبیه به قرنیزهای MDF و چوبی دارد، با این تفاوت که کمی براق تر و درخشنده تر است.
از مزایای این نوع قرنیز می توان به قابل شستشو بودن، عدم ایجاد گرد و غبار ناشی از برشکاری در هنگام نصب،عدم پریدگی و آسیب دیدن گوشه ها پس از نصب، اشاره کرد.
طول هر شاخه از این نوع قرنیز و متعلقات ۲.۸۰ تا ۳ متر و ضخامت آن ۵ یا ۸ میلی متر است.
یکی از پرطرفدارترین رنگ های قرنیز پی وی سی، رنگ سفید یکدست و بدون رگه آن است که شاید در کمتر جائی ارائه شود، اما در شرکت ویستا افرند، در هر ۳ اندازه ۷، ۹ و ۱۱ سانتی قابل ارائه است.
قرنیز PVC تو خالی (داکتی):
این نوع قرنیز دارای فضای خالی در قسمت پشت می باشد که معمولا برای عبور دادن انواع سیم و کابل کاربرد دارد و شیوه نصب آن نیز متفاوت است؛
به این صورت که ابتدا شاسی پشت قرنیز روی دیوار نصب و سپس قسمت اصلی قرنیز با فشار روی شاسی سوار می شود.
قرنیز ها مجددا به راحتی قابل جدا شدن می باشند و در صورت نیاز می توان آنها را از شاسی جدا کرد و پس از عبور سیم یا کابل جدید، مجددا در جای خود نصب کرد.
تفاوت دیگری که قرنیزهای پی وی سی تو خالی با سایر قرنیزها دارند در نحوه اتصالات آنها در گوشه ها و محلهای فارسی بر می باشد که با یک قطعه زانویی مانند به هم متصل می شوند.
این نوع قرنیزها در ساختمانهای لوکس امروزی بسیار پرطرفدار می باشند و در شرکت ویستا افرند نوع داکتی با داشتن ۳ قسمت برای عبور داکت در انواع رنگبندی بسیار متنوع موجود می باشد.

نوع قرنیزقیمت (متری)
قرنیز ام دی اف آس پروفیل10000-18000 تومان
قرنیز ام دی اف یشیل14000-28000 تومان
قرنیز ام دی اف ای جی ایتماس بگیرید
قرنیز پی وی سی پارس فریمتماس بگیرید
قرنیز تمام چوبتماس بگیرید

مزایا:

  1. مقاوم در برابر فرسودگی ، خوردگی و ضربه
  2. امکان ﻧﺼﺐ ﺳﺮﻳﻊ ﻭ ﺁﺳﺎﻥ

مشخصات فنی:

امروزه دیگر جایی از قرنیز سنگ یا سرامیکی استفاده نمیشود؛ قرنیزهای قدیمی جای خود را به قرنیزهای امروزی که از جنس ام دی اف MDF با روکش پی وی سی PVC می باشند، داده اند، البته قرنیز تمام پی وی سی PVC نیز دربازار یافت می شود.

ابعاد قرنیز ؟

قرنیز ها از نظر ارتفاع در دو سایز 7 سانتیمتری و 9 سانتیمتری موجود هستند، از نظر طول معمولا طولی معادل 280 سانتیمتر و یا 366 سانتیمتر دارند و از نظر ضخامت نیز، پاشنه یا به عبارتی پایین ترین و ضخیم ترین قسمت قرنیز 16 میلیمتر می باشد.

چگونه ابعاد و ارتفاع قرنیز را نتخاب کنیم ؟

اگر فضای شما کوچک است، مثلا یک سالن 30 یا حداکثر 40 متری دارید، قرنیز با ارتفاع 7 سانتیمتری برای فضای شما کافیست؛ ولی در صورتی که مساحت فضای شما بیشتر از این متراژ است، پیشنهاد میکنیم از قرنیز 9 سانتیمتری استفاده نمائید تا بیشتر جلوه کند، چرا که در فضاهای بزرگ فاصله دید از دیوارها نیز به نسبت بیشتر می شود و بلند تر بودن قرنیز این امکان را می دهد که قرنیز بهتر نشان داده شود.