مشخصات کلی درب ام دی اف:
درب ام دی اف که مخفف (MEDIUM DENSITY FIBER) می باشند، بیشتر به جای آنکه در دربهای اتاقی مورد استفاده قرار بگیرند در دربهای ورودی ساختمان ها استفاده می شوند.به دلیل هزینه بالاتری که نسبت به دربهای HDF دارند سازندگان برای دربهای اتاقی و داخلی کمتر از درب ام دی اف استفاده میکنند واستفاده از دربهای hdf را به صرفه تر می بینند.اما به دلیل آنکه درب ام دی اف از استحکام بیشتری برخوردار هستند در دربهای ورودی ساختمان ها از آن ها استفاده می کنند در حالی که استفاده از دربهای HDF در محل ورودی ساختمان ها کار اصولی و عاقلانه ای به نظر نمی رسد.
مزایا:
- استفاده درب های HDF با ضخامت 3میلی متر برای درب اتاق خواب و درب های توالت و حمام توصیه می شود
- ورق های HDFبا ضخامت 6میلی متر وبیشتر با توجه به ضخامت و فشردگی فیبر HDFمی توان برای تولید درب های ورودی آپارتمان ها نیز مورد استفاده قرار گیرد
مشخصات فنی:
1-درب ام دی اف (MDF) خام:
بیشتر با ضخامت 3 میلی متر برای ساخت درب های کمد دیواری مورد استفاده قرار می گیرند.که حتما بایستی رنگ شوند. این ورق ها تنها با رنگ های روغنی قابل رنگ می باشند.
2-درب ام دی اف(MDF) با روکش کاغذی و ملامینه:
استفاده از MDF های 3 میل کاغذی و ملامینه برای ساخت درب های کمد دیواری مرسوم است.البته از MDF های با ضخامت بالاتر هم برای تولید درب های پارتیشن های اداری استفاده می شود که شیوه تولید این دسته از درب ها با درب های معمول متفاوت می باشد.
3- درب ام دی اف(MDF) با روکش PVC
معمولا در این حالت مانند ورق های MDF با روکش ملامینه و یا کاغذی ورق به صورت شیت به بازار عرضه نمی شود.و با توجه به کاربرد آن روکش PVC بر روی MDF خام وکیوم می شود.