کاربرد های چوب ترمو
استفاده از چوب برای نمای ساختمان سابقهی دیرینهای دارد و در بسیاری از فرهنگها استفاده از تایلهای چوبی برای نمای بیرونی و سقف مرسوم بوده است. اگرچه به علت نیاز به نگهداری زیاد و دوام کمتر نماهای چوبی نسبت به گزینههای دیگر و وجود انواع فرآورده های صنعتی و مصالح جایگزین در بازار کاربرد نماهای چوبی در دوران جدید کاهش یافته است، از اهمیت ذاتی چوب به عنوان یکی از مصالح مطلوب در کاربردهای فنی و مهندسی چیزی کم نشده است. به طوری که هنوز هم چوب رقیبی جدی برای بسیاری از مواد اولیه با کاربردهای مشابه است و در مواردی نمیتوان آن را جایگزین کرد. زیبایی نقوش، تنوع رنگ، گرمی و آرامشی که دیدن اشیاء و سازه های چوبی به انسان هدیه می کند و اصالت و حس قدمتی که نماهای چوبی ایجاد میکنند با سنگ، فلز، آجر و مصالح مشابه به دست نمیآید.
همچنین با روشهای مهندسی و تیمار مناسب چوب میتوان عمر و دوام چوبها را افزایش داد و آنها را در برابر پوسیدگی مقاومتر ساخت.
چوبهای ترمووود به علت فرآیندی که در جریان تیمار شدن طی میکنند دارای ویژگیهایی میشوند که آنها را به بهترین گزینه برای نمای چوبی بیرونی و داخلی مبدل میسازد.
• رطوبتپذیری پایین: در شرایط آب و هوایی مرطوب رطوبتپذیری ترمووود تا 40 درصد پایینتر از چوبهای معمولی است.
• ثبات ابعاد: با فرآیند ترمووود ثبات شکلی انواع چوب به شدت افزایش پیدا میکند.
• مقاومت در برابر قارچ و کپک
• مقارمت در برابر حملات حشرات
• زیبایی ظاهری
چوب های ترمو برای فضاهایی که در شرایط جوی همچون سرما و گرما و بارندگی و رطوبت و حشرات و UV آفتاب قرار دارند قابل استفاده می باشند که از آن جمله می توان نمای بیرونی ساختمان، کف محوطه های باز (دکینگ)، پل، فلاور باکس، کنار استخر، سونا،آلاچیق، پرگولا، سونا، کلبه و ویلای چوبی و… را نام برد.
روش نصب ترمووود
چوب های ترمو روی زیرسازی انجام شده (فلزی یا چوبی) با اتصالاتی همچون پیچ یا میخ ضدزنگ نصب که و نیاز است تا از مصالح ساحتمانی فاصله داشته و همچنین گردش هوا در اطرافترمووود نیز ضروری می باشد. در نصب زیر سازی رعایت فاصله 60 تا 80 سانتی متری برای نمای ساختمان و 50 تا 60 سانتی متری رابرای دکینگ ضروری می باشد.