پوشش کف اتاق دارای اهمیت بسیار زیادی است به طوری که بسیاری از طراحان دکور اتاق را بر اساس پوشش کف طراحی می کنند. پوشش کف اتاق باید بر اساس نوع کاربری اتاق و جنبه های زیبا شناختی انتخاب شود. در زمان انتخاب نوع پووشش باید مدل های رفت و آمد را در نظر گرفت مثلا در جاهای کم رفت و آمد از کف پوش های تزیینی و در مکان های پر رفت و آمد از کف پوش های سخت و بادوام استفاده کرد.
مزایا:
- تا حد بسیار زیادی گرمای کف را حفظ می کنند
- عایق صدا می باشند
مشخصات فنی:
– موکت، از دیرباز، به دلیل راحتی و آسایشی که با خود همراه دارد، از اولین انتخاب های هر خانواده ای بوده است. موکت ها با هر نوع سبک مبلمان و دکوری کاملا هماهنگ هستند و از لحاظ تجملی نیز در سطح بالایی هستند و به اصطلاح فَشِن محسوب می شوند.
– موکت ثابت سراسری، رنگ و بافت و نقش را به اتاق های شما می آورد. به علاوه، بافت موکت عایق حرارت و صوت است. به همین دلیل در مکان های پر سر و صدا و سرد استفاده از موکت بسیار مناسب است. هم موکت و هم فرش، به خاطر بافت ملموس و لطیفی که دارند، باعث تلطیف خطوط راست و معماری هندسی اتاق می شوند. از آنجایی که موکت ها در بافت، رنگ و طرح های متنوع در دسترس هستند، هماهنگ کردن آنها با انواع دکوراسیون نیز به راحتی صورت می گیرد.
– معمولا اتاق های کم اثاثیه را موکت می کنند تا مبله تر به نظر برسد. موکت برای پوشش اتاق هایی که کف چندان زیبایی ندارند، بسیار مناسب است. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که کف اتاق را دوباره بازسازی کنید چرا که موکت آن را کاملا می پوشاند.
– انتخاب موکت طرح دار برای فضاهای بزرگ، کار بسیار هوشمندانه ای است چرا که با این کار، فضا، کوچک تر و دوستانه تر به نظر می رسد.
– برای اتاق های کوچک از موکت های ساده و بدون طرح و با رنگ روشن استفاده کنید تا اتاق بزرگ تر به نظر برسد. نکته دیگر اینکه هرچه پرز موکت ها کمتر باشد، فضای اتاق بزرگ تر جلوه می کند.
– موکت هایی که رنگ تیره دارند، فضاهای بزرگ را به جایی دنج و کوچک تبدیل می کنند
– موکت هایی که در آن رنگ های آفتابی به کار رفته است حس گرمای مطلوبی را به محیط می دهند و برای اتاق هایی که از نور طبیعی آفتاب بی بهره اند، گزینه خوبی به شمار می روند.
– موکت هایی که رنگ سرد دارند باعث تعدیل فضاهای بسیار روشن می شوند