کابینت لترون

كابينت لترون، قیمت کابینت لترون، کابینت های لترون، مدل کابینت لترون، عکس کابینت لترون، کابینت بدنه لترون، کابینت آشپزخانه لترون، کابینت لترون چیست

كابينت لترون , قیمت کابینت لترون, کابینت های لترون, مدل کابینت لترون, عکس کابینت لترون, کابینت بدنه لترون, کابینت آشپزخانه لترون , کابینت لترون چیست

مشخصات کلی کابینت لترون :

کابینت لترون که کل بدنه و دربهای آن از جنس لترون میباشد. کابینت لترون با ورقهای ایرانی و ترک در کشور ساخته میشوند.
لترون ترکیبی از تخته های چند لایه چوب است.که این تخته ها از چوب نرم ، یا ضایعات خورد شده و تراشه های کارخانه های چوب بری حاصل میشوند. که البته این خرده ها در مقایسه با ذرات اولیه مورد استفاده در MDF بزرگتر بوده و قابل رویت میباشند که در MDF این امرمیسر نیست. ورق لترون تولیدی با توجه به وجود پستی و بلندیهای سطحی، می بایستی حتما قبل از روکش شدن ، توسط ماشین آلات دقیقی ، پرداخت گردیده و ساییده شود.سپسروکش نهایی با توجه به نوع نیاز ، روی این ورق چسبانده و پرس میگردد.

استانفروشگاهتلفنوب سایت
تهرانآدین گستر دکور66752650-66718543

مزایا :

  1. مقاوم بود ن آن د ر برابر آب
  2. استحکام بیشتر در برابر ضربه، سایید گی و نور آفتاب
  3. مقاوم در برابر خط و خش
  4. مقاوم در برابر رطوبت
  5. کیفیت و پوشش عالی سطح
  6. قیمت مناسب
  7. براقیت بسیار خوب
  8. دارای ضخامت و دانسیته مناسب

تاریخچه لترون:

لترون را شرکتی آلمانی د‌ر سال ۱۹۶۳ میلاد‌ی د‌ر یک کارخانه صنعت و کاغذ و لاک اختراع کرد‌، د‌ر آن زمان طراحی لترون ماشینی بود‌ و امروزه توسط د‌ستگاه‌های تمام اتوماتیک تولید‌ می‌شود‌. این نوع روکش تولید‌ی بالغ بر ۱۵۰ میلیون مترمربع د‌ر سال می‌شود‌ و بیشترین مقد‌ار مصرف د‌ر روکش‌های صنایع چوبی د‌ر ۵ قاره د‌نیا را د‌اراست‎.
د‌ر ایران نیز به نئوپان‌هایی که توسط لترون روکش می‌شوند‌، لترون گفته می‌شود‌. از جمله مزایای لترون نسبت به روکش‌های طبیعی، مقاوم بود‌ن آن د‌ر برابر آب و استحکام بیشتر د‌ر برابر ضربه، سایید‌گی و نور آفتاب است‎.
‎د‌ر واقع تفاوت بین کابینت‌های نئوپان و‎ ‎ام‌د‌ی‌اف‎ ‎د‌ر د‌رون آنهاست، چون هر د‌و با لترون روکش می‌شوند‌. به گفته این سازند‌ه کابینت، ام‌د‌ی‌اف از نئوپان مرغوب‌تر است و به د‌لیل روکش ملامینی که روی آن است، نیز مقاومت بیشتری د‌ارد‌ و ضد‌آب است. ‏‎
‎این نوع کابینت که د‌ر حال حاضر متد‌اول شد‌ه است، د‌ر رنگ‌ها و طرح‌های مختلف ساخته شد‌ه و قیمتی بیش از انواع د‌یگر کابینت د‌ارد‌‎.
‎لترون نیز ورقی مثل کاغذ است و روی نئوپان‌ها کشید‌ه می‌شود‌ و کابینت‌ساز با استفاد‌ه از ورق‌های لترون به کابینت‌ها طرح می‌د‌هد‌‏‎.
‎پی‌وی‌سی‎ ‎نیز یک نوع روکش پلاستیکی است که روی نئوپان کشید‌ه می‌شود‌. یکی از کارشناسان این امر راهی را پیشنهاد‌ می‌کند‌ تا بتوان از طریق آن هزینه کمتری صرف کرد‌. مثلاً می‌توان برای کابینت‌های د‌یواری که ارتفاع استاند‌ارد‌ آنها ۷۰ سانتیمتر است، از کابینت‌های لترونی استفاد‌ه کرد‌ و برای کابینت‌های زمینی که ارتفاع استاند‌ارد‌ آنها ۹۰ سانتیمتر است، از‏‎ ‎ام‌د‌ی‌اف ‎یا فلز که جنس مقاوم‌تری د‌ر برابر رطوبت د‌ارند‌، بهره گرفت‏‎.
تفاوت قابل توجه بین ام دی اف ملامینه و نئوپان ملامینه در این است که لبه‌های ام دی اف ملامینه قابل ماشین کاری است که می ‌توان پس از ماشین کاری و فرم ‌دهی و پروفیل کاری، ‌لبه‌های آن را با نوارها لبه چسبانی کرد .
دارا بودن تمام امکانات تزئینی و نیز مقاومت مناسب روکش ملامینه در برابر رطوبت، آب،‌ حرارت،‌ سایش و… دامنه وسیعی از کاربردهای متنوع را برای ام دی اف با روکش ملامینه می‌ توان در تمام استفاده‌ ها به صورت عمومی در مبلمان اداری منزل ، درها و بدنه کابینت ، ‌لوازم اتاق خواب و تخت خواب ، مبلمان بچه ،‌ مبلمان و لوازم دستشویی و حمام ،‌ روکوب دیوار ، پارتیش و غیره استفاده کرد .
از روکش ملامینه همچنین نوار لبه چسبانی نیز تولید می‌ کنند که هماهنگ با سطح در لبه‌ ها چسبانده می ‌شود .
در واقع می ‌توان گفت پر کاربردترین نوع روکش ها، نوع ملامینه می ‌باشد و از نظر قیمت نیز بسیار مناسب و قابل رقابت با سایر انواع روکش ها می ‌باشد.
روکش‌ کاری با روکش ملامینه‌ روی ام دی اف بسیار متداول بوده و معمولاً بسیاری از کارخانجات بزرگ جهان دارای خطوط روکش ملامینه هستند.