انواع قرنیز

قرنیز دیوار:

کف سازی در هر ساختمان معمولاً، با نصب قرنیز به پایان می رسد. قرنیز با قرار گیری بین کف و دیوار علاوه بر محافظت از دیوارها فضای لبه ها را بطور کامل پر می کند به همین خاطر بسیار در زیبایی تاثیر گذار است. جنس قرنیز با توجه به متریال کف انتخاب می شود مثلا در صورتی که کف را پارکت یا لمینت باشد باید از قرنیز چوبی استفاده کرد، اما اگر سنگ و سرامیک به کار رفته رود محدودیت برای به کار بردن قرنیز نداریم.
بطور معمول در ساختمان ها برای کف از سه متریال سنگ، سرامیک و پارکت لمینت استفاده می شود. تمامی مواد فوق در ابعادهای ثابت بریده می شوند، از این رو هنگام نصب بر روی کف، در کناره های دیوار نیاز به برش دارند و معمولا فضای خالی بین دیوار و کف ایجاد می شود که ظاهر نا مناسبی دارد، قرنیز در واقع این فضا را پوشش می دهد و دیوار به کف متصل می نماید.

قیمت انواع قرنیز

نوع قرنیزقیمت (متری)
قرنیز ام دی اف آس پروفیل10000-18000 تومان
قرنیز ام دی اف یشیل14000-28000 تومان
قرنیز ام دی اف ای جی ایتماس بگیرید
قرنیز پی وی سی پارس فریمتماس بگیرید
قرنیز تمام چوبتماس بگیرید

قرنیز پی وی سی

قرنیز پی وی سی:

قرنیز پی وی سی در طرح و رنگ چوب و طرح های ساده موجود می باشند و به دلیل براق بودن زیبایی فوق العاده به منازل شما می بخشند . قرنیز پی وی سی در دو نوع قرنیز پی وی سی توپر وقرنیز پی وی سی توخالی(داکتی) تولید می شود.طول هر شاخه قرنیز پی وی سی ۲.۸۰ تا ۳ متر ، ضخامت آن ۵ یا ۸ میلی متر و ارتفاع آن در ۳ اندازه ۷، ۹ و ۱۱ سانتی است.

قرنیز پی وی سی توپر:

قرنیز PVC توپر یا قرنیز پلی استایرن پس از نصب ظاهری شبیه به قرنیزهای ام دی اف و چوبی دارد، با این تفاوت که کمی براق تر و درخشنده تر است.

مزایای قرنیز پی وی سی توپر:

• قیمت مناسب
• مقاومت بالای قرنیز PVC در برابر آب و رطوبت
• ضد حشره و آنتی باکتریال
• قابل شستشو بودن
• عدم ایجاد گرد و غبار ناشی از برشکاری در هنگام نصب
• عدم پریدگی و آسیب دیدن گوشه ها پس از نصب

قرنیز پی وی سی تو خالی :

قرنیزPVC تو خالی دارای فضای خالی در قسمت پشت می باشد که معمولا برای عبور دادن انواع سیم و کابل کاربرد دارد و شیوه نصب آن نیز متفاوت است.به این صورت که ابتدا شاسی پشت قرنیز روی دیوار نصب و سپس قسمت اصلی قرنیز با فشار روی شاسی سوار می شود.
تفاوت دیگری که قرنیز پی وی سی تو خالی با سایر قرنیزها دارند در نحوه اتصالات آنها در گوشه ها و محلهای فارسی بر می باشد که با یک قطعه زانویی مانند به هم متصل می شوند.

قرنیز ام دی اف

کالیته رنگ پروفیل قرنیز:

قرنیز ام دی اف:

قرنیز ام دی اف معمولا با ارتفاع ۱۱،۹،۷، ۱۵ و ۲۵ سانتیمتری در بازار موجود بوده و تقریبا این ابعاد از قرنیز می تواند پاسخگوی هر سلیقه ای باشد. قرنیز ام دی اف با ۲ ضخامت ۸ و ۱۶ میلی متری تولید می شوند که نوع ارتفاع ۹ سانتی با ضخامت ۱۶ میلی متر ، بیشترین کاربرد را دارد.

در مکانی که لمینیت یا پارکت استفاده شده حتما باید از نوع ۱۶ میل استفاده کرد و قرنیز ام دی اف ۸ میل بیشتر برای فضاهایی که سنگ و یا سرامیک بوده مورد استفاده قرار می گیرد.
قرنیز های ام دی اف نسبت به سایر قرنیزها دارای نقش و طرح های متنوع تری هستند که می توانند مناسب هر سلیقه ای باشند و نصب آنها در کنار لمینت که آن هم مغز ام دی اف دارد، زیبایی و هارمونی بیشتری دارد.
طول هر شاخه قرنیزهای ام دی اف معمولا ۳.۶۶ متر مربع می باشد.

مزایا قرنیز ام دی اف :

• نصب قرنیز MDF بسیار راحت تر است.
• قرنیز ام دی اف هزینه کمتری در مقایسه با قرنیز تمام چوب دارد.

قرنیز تمام چوب

قرنیز تمام چوب :

ویژگی برجسته ای که قرنیز تمام چوب دارد، امکان ایجاد و چرخاندن هر مدل طرحی روی قرنیز است.جنس چوب بکارفته در قرنیز هم محدودیتی ندارد و می توان انواع چوب مانند روس، راش، بلوط، ملچ و یا گردو استفاده کرد و تنها فاکتور تاثیر گذار در انتخاب مدل چوب، بحث قیمت آن می باشد که با توجه به وسعت و لوکس بودن پروژه ها باید انتخاب گردد. همچنین رنگ بکارفته نیز در قرنیز های چوبی محدودیتی ندارد.

انواع قرنیز چوبی:

قرنیز چوبی بر اساس جنس چوب دسته‌بندی می شوند. عموما برای تولید این محصول از چوب درخت بلوط استفاده می‌شود. اما الوارهای تولید شده از تنه درختانی مانند کاج، گیلاس، راش و گردو نیز در ساخت این محصول کاربرد دارند.استفاده از هرکدام از این چوب ها در روند ساخت، منجر به تولید محصولی متفاوت از نظر رنگ، جنس و بافت می‌شود.

انواع مدل قرنیز چوبی:

قرنیزهایی که به عنوان قرنیز چوبی در بازار موجود هستند، از نظر بافت ،چوب و رنگ با یکدیگر متفاوت هستند. قرنیز چوبی در مدل ها و طرح های مختلف موجود است.
اگر پارکت براق دارید ، می توانید قرنیز براق انتخاب کنید و اگر پارکت مات است ، می توانید قرنیز مات انتخاب کنید. اگر پارکت رنگ تیره دارید می توانید از قرنیز چوب گردو استفاده کنید. اگر پارکت لمینت شما روشن است ، می توانید قرنیز راش یا بلوط استفاده کنید.
علاوه بر این ، ضخامت در مدل های قرنیز نیز عامل مهمی است. قرنیز نازک در اتاق های باریک ، می توانید فضای اتاق را بزرگتر نشان دهد. در اتاق های بزرگتر ، قرنیز ضخیم تر مناسب تر است.